TEST Undersida

Erfaren och stilsäker design för ditt varumärke

På Bulta Kommunikation förstår vi vikten av snygg formgivning. Vi erbjuder erfaren och stilsäker design med fingertoppskänsla för såväl nya som befintliga varumärken.


Varumärkesidentiteter

Våra hjärtan bultar för unika visuella identiteter som berättar om företagspersonligheten. Med en lyhörd fingertoppskänsla skapar vi varumärkesidentiteter som innehåller allt från enbart en logotyp till en fullständig grafisk kostym.


Trycksaks- och förpackningsdesign

Med stor erfarenhet kan vi hjälpa dig med formgivning av stilsäkra och tilltalande trycksaker och förpackningar. Vi tar hänsyn till din varumärkesidentitet samt estetiska och funktionella aspekter för att skapa en enhetlig och attraktiv design.


Webb- och gränssnittsformgivning

Vi skapar användarvänliga och visuellt tilltalande webbplatser och gränssnitt. Genom att kombinera design och funktionalitet skapar vi en positiv användarupplevelse som ökar konverteringarna.


Informationsgrafik och illustration

Vi hjälper dig att förmedla ditt budskap på ett övertygande sätt genom kreativa illustrationer och informationsgrafik, som därtill är användarvänlig och lättförståelig. Schysst, smart och snygg formgivning, helt enkelt.


Rörlig bild och animation

Genom rörlig bild och animation kan vi ge liv åt ditt varumärke. Vi skapar unika videoproduktioner och animerade grafiska element som förstärker din varumärkesidentitet.


Kommunikation och innehåll

Förutom grafisk formgivning erbjuder vi också kommunikation och innehållsproduktion i form av texter, bilder och rörligt material för trycksaker, sociala medier och webb. Våra hjärtan bultar för schysst, smart och snygg formgivning som inspierar, effektiviserar och tilltalar.


Kontakta oss

Oavsett vad du behöver, finns vi med hela vägen. Från workshops, strategi och planering till formgivning av varumärkesidentiteter, film- och stillbildsproduktion, pressmeddelanden och copywriting. Hör av dig till hej@bulta.se så berättar vi mer.